Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Събота, 24 Август 2019г.
По света

100% от изнасилванията в Осло и 90% в Ставангер са извършени от мюсюлмани

Четвъртък, 26 Януари 2012г.
Автор: в. Атака
В Норвегия изнасилванията на норвежки момичета са се увеличили 186% от 2001 до 2010 г., отчита доклад на министерството на вътрешните работи,  разпространен на 9 януари т.г. и оповестен от норвежката телевизия NRK1. При това 100% от изнасилванията в Осло и 90% от изнасилванията в четвъртия най-голям град Ставангер са извършени от „имигранти от не-западен произход” (non-western origin), се подчертава в доклада. Специален репортаж на медията (виж снимките) показва норвежки девойки, които разказват как са били изнасилени от араби и пакистанци. Онези от престъпниците, които са били заловени, обясняват пред следователите, че „изнасилването на немюсюлманка е наше право, ислямът ни го дава”. 
Поради вълната от сексуално насилие срещу норвежките жени персоналът на хотел „Радисън блу” в Осло е получил специално обучение в източни бойни изкуства, за да могат сами да се отбраняват срещу мюсюлмански изнасилвачи. 
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16620