Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Понеделник, 13 Юли 2020г.
Тема

Автор: в. Атака
Изпрати
Коментар
Напиши коментар
Автор*:
Коментар*:
Код*:
Bot Captcha
Въведи код:
Пусни
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрият тон.

Условия за ползване на коментарите >>
Коментари
Подреди по:
12
Коста - 
Понеделник, 21 Февруари 2011г.
Напълно съм съгласен с казаното по-горе. Друго няма какво да кажа. 500г- турско робство унищожи българската аристокрация, а комунизма унищожи интелигенцията. Затова не се учудвайте, че сме такива. Важното е да се осъзнаем. Не е важно колко пъти ще паднеш, а колко пъти ще успееш да се изправиш след това.
11
Mitre Turunjoff - 
Понеделник, 21 Февруари 2011г.
Tova e BULGARIA,Velika darzava, sas mnogo hiliadnq istoria, no zalko che mnogo Bulgari ne znaiat tova. Desetiletia ni se natrapfashe che sma malak ne-tsivilizovan narod, i eto poslestviata, stignahme do prosiashka toiaga.Zatova ni triabva NOVO VAZRAZDANE, da obnovim sebesi, da opoznaem istinskata ni istoria za da ni povdigne samochustvieto i da se gordeeme che prinadlezime kam mnogovrkovnia BULGARSKI NAROD.
BULGARIA NAD VSICHKO.
10
GoldenHorn - 
Понеделник, 21 Февруари 2011г.
Въпросът за произхода на българите е ясен и се развива динамично, през турското робство те имат тюркски произход, през времето на СССР имат славянски като на братушките, сега когато сме в ЕС, разбира се че сме арийци, защото досущ сме като тях - честни, дисциплинирани, богати, образовани, умни, организирани, нима някой се съмнява. А не е ли по добре отсега да обявим, че сме китайци, нещо яко настъпват насам.
9
Петко Златаров - 
Събота, 19 Февруари 2011г.
Съгласен съм с всичко, казано по-горе. Добре е да се върне златото. Русия обаче не е заинтересована от истината за ролята на българския фактор в миналото и няма да даде никакъв достъп до нищо, което ще докаже нейната нищожност пред лицето именно на този велик български фактор. НО ЗАЩО ДА ТЪРСИМ ЗЛАТО И ЗЛАТНИ КОПИЯ?! Не можем ли на първо време да въведем в учебниците по история знанието за българската истина. И до кога ще ни мързи да си мръднем пръста по този въпрос?! И докога студентите по българска история ще учат и наизустяват (под страх от скъсване на изпитите) идиотските твърдения за номадския ни, хунския ни или тюркски ни произход!? Вече и видните ни историци споделят истината за нашия произход и нашето минало величие. КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ ТОВА В УЧЕБНИЦИТЕ????
8
До 123 - 
Събота, 19 Февруари 2011г.
Не, не е на комунистите "теорията", че сме тюрки. Васил Златарски не е комунист.
не можем да обясняваме всичко лошо в България с комунистите. Днешните демократи - от котилото на Костов, Асенчо Агов, Шулевица, и самият бивш цар - са мнократно по-вредни и безродни от тях. А не са комунисти...
Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16644