Търси
Вашият e-mail:
Вашето име:
E-mail на получателя:
Име на получателя:
Изпрати
Начало | Контакти Вторник, 19 Март 2019г.

Търсенето в архив извежда резултати само от броевете показани по долу. *


От: До:


Моля, изберете поне един критерий за търсене.

Тръгва телевизията на АТАКА - АЛФА

Брой: 1708 | Дата: 2011-09-09
Автор: в. Атака
СЕМ даде лиценз на националистите за ефир, който стартира в края на септември

Телевизията на партия АТАКА тръгва от края на септември. Нейното име е АЛФА, а вчера на извънредно заседание СЕМ й даде лиценз. Обществената телевизия ще е с национално покритие, ще се излъчва по кабел и сателит и ще има 24-часова програма. В ръководството са медийният експерт Ани Илинчева, дълги години работила в БНТ, програмен директор на Ефир 2 и на цялата БНТ, член на НСРТ, и художникът Валентин Христов. Екипът на най-новата българска медия се състои от млади хора, амбицирани да докажат как би се развила една партийна телевизия и какви ще са нейните послания към зрителите. АЛФА е единствената политическа електронна медия у нас - подобен еквивалент има само във Великобритания Британската национална партия.
Зрителите ще могат отново да видят на екран лидера на АТАКА Волен Сидеров като автор и водещ на телевизионно предаване. То ще се казва "Политическа академия". Сред известните автори в медията са кинокритикът Александър Грозев и режисьорът Евгени Михайлов, който за първи път ще покаже своите нередактирани репортажи от 1989 г. до днес. Аудиторията ще се срещне и с нови лица. Петя Кузева и Станислав Цанов ще са водещи на ежедневния блок "Държавата днес" от 17 до 20 ч. Те ще разчитат на активния контакт със зрителите чрез телефони в студиото и скайп връзка. Сутрешният блок ще бъде воден от Христина Бозева и Ивелин Николов.
"Основната цел на екипа е да намерим пряк контакт със зрителите и да бъдем в помощ на техните ежедневни проблеми - да ги запознаем с решенията на институциите и възможностите за достъп до тях", заяви Ани Илинчева. Тя определи профила на АЛФА като "информационно образователен". "Ще залагаме освен на информационните модули и на много коментарни и публицистични предавания. Ще търсим различната и вярна гледна точка към събитията от днешния ден, но ще се върнем и в миналото, за да преоткрием историята си. Ще заложим на българско игрално, документално и анимационно кино. Сред по-интересните предавания ще са тези за българските постижения във всички области, предавания за младежите и др. Всяка седмица ще има специално издание, което ще отразява дейността на партията, за което ще работим заедно с колегите от вестник "Атака", допълни Илинчева.
Голям зрителски интерес и високи рейтинги на АЛФА - телевизията на АТАКА, пожелава екипът на вестника на националистите!

Форум Атака
Телевизия АЛФААнкета
Подкрепяте ли петицията на АТАКА към главния прокурор Борис Велчев за сваляне имунитета на Ахмед Доган?
Да
88 %
Не
11 %
Общо гласували: 16611